Jump to content
  • entries
    275
  • comments
    1,248
  • views
    107,630

Untitled....and untranslated just for the hell of it.


NickolasJames8

604 views

Here's the first section of the first chapter of the story I've been working on.......in Greek.

 

"Μπαμπά, πρέπει να ακούσετε αυτό;" griped Ι, για την επίτευξη του Ipod πριν έκανε ένα δυνατό κτύπημα στο χέρι μου. Άφησα ένα δυνατό αναστεναγμό και διασχίζεται χέρια μου, με τον τρόπο με τον ερεθισμένο μου είχε περάσει ολόκληρη τη μέρα.

"Φίλιππος, που είναι δύστροπος μαζί μου δεν πρόκειται να πάρετε το αυτοκίνητό σας έξω από το μαγαζί κάθε νωρίτερα," ο μπαμπάς μου μου διδάξει. "Το έχω ήδη πει, μπορείτε να οδηγείτε το Pontiac σε αυτό το χρονικό διάστημα."

"Αυτό είναι χάλια," I Muttered, που οδήγησε τον πατέρα μου να μου δώσει μια μεγάλη, όπως μας επισήμανε κοιτάζω καθίσει στο stoplight, περιμένει να κάνει μια αριστερή στροφή που θα μας πάρει σπίτι. Το ίδιο stoplight όπου νωρίτερα μέσα στην ημέρα, μου έλεγχο κινητήρα φως ήρθε και άρχισε να αναβοσβήνει. Όταν προσπάθησε να φύγει, το αυτοκίνητο μετακινηθεί, αλλά μόνο ελάχιστα. Θα φτάσει σε ταχύτητα της τάξης των είκοσι μίλια την ώρα, όταν ήξερα ότι ήταν κάτι σοβαρό, έτσι τράβηξα πάνω και κάλεσε τον πατέρα μου.

Τέσσερις ώρες αργότερα, ήταν το τράβηγμα έξω από το Chevy αντιπροσωπείας ΧΩΡΙΣ μου Μαλιμπού. Το Τριπλό Α τύπος είπε ότι ακούγεται σαν Έχασα κάπου στη συμπίεση μου αυτοκίνητα, και ήθελα να του πω "δεν Sherlock σκατά." Αντί στάθηκα από gritted και τα δόντια μου που είδα τον τραβήξτε το αυτοκίνητό μου πάνω στο κρεβάτι του γερανό . Ο μπαμπάς μου είπε που να οδηγεί στην αντιπροσωπεία, και ακολούθησε μαζί.

Θα ήθελα να πω ότι έχοντας το αμάξι μου είχε καταρρεύσει το χαμηλότερο σημείο της ημέρας μου, αλλά θα ήθελα να βρίσκεται. Προηγούμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανακάλυψα ότι το πλυντήριο αυτοκινήτων δούλευα σε αυτό, για τουλάχιστον το ήμισυ του detailers εκτός, και από τότε που ήταν η τελευταία αυτού, θα ήθελα να είναι το πρώτο πιθανό ένας από την πόρτα. Ι εμφανίστηκε για εργασία στις 8:30 απότομη, που ήταν όταν είχε προγραμματιστεί να είναι εκεί, μόνο για να πει ότι μπορώ να δουλέψω δύο ώρες, τότε θα έπρεπε να προβλέπονται ρολόι. Από τη δική μου σπίτι, θα προσπαθούσε να αφαιρέσει ένα σχέδιο στο μυαλό μου για να βρει νέες θέσεις εργασίας, όταν το αυτοκίνητό μου, που ανοίγει σε μένα, και ήξερα ότι δεν ήταν μόνο δική μου μέρα.

5 Comments


Recommended Comments

  • Site Administrator

Sounds like his day could be going better :P , hopefully it does.

Link to comment

The only Greek person I know IRL is my own personal stalker... otherwise I'd have him translate this for me :X.

 

Maddy (:

Link to comment
  • Site Moderator

Fortunately, I got to see it in English, otherwise it would have been difficult for me to edit.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Our Privacy Policy can be found here: Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..